Начало » Несебър

Несебър

Фоторазходка, Старият град, Несебър

Nessebar Old town

В последните дни на лятото, екипът на Popoff Photography имаше възможността да посети невероятния и очарователен Несебър. Място на Българското Черноморие, което не се нуждае от представяне. Това беше една прекрасна възможност да се съчетаят служебните ангажименти свързани с отразяване на събитие край морето с кратка вечерна разходка из Старият град в Несебър.

 

На тази страница от уебсайта ще имате удоволствието да разгледате кадрите заснети от фотографите на Popoff Photography.

 

 

Старият град на Несебър предлага от всичко – древна история, архитектура, паметници на културата – атмосфера, която не може да бъде усетена на друго място. Безброй малки и големи занятчийски работилници сякаш все още пазят духа на предците ни обитавали някога тези земи, а криволичещите улички изпълнени с аромат на карамелизирани ядки могат да отведат любопитния гост на най-причудливи места и да разкрият спиращи дъха гледки, които приковават вниманието ни за часове и ни карат да се откъснем от реалността на забързаното ни ежедневие с неподозирана лекота. Какво друго му остава на човек с фотоапарат в ръка освен да се опита да заснеме всичката тази красота и емоция, която усеща около себе си – непринудено, без предварителна подготовка и проучване, само с наличното фотографско оборудване. 

Всички кадри, публикувани в галерията от фоторазходката са заснети с висок клас фото техника Канон, обектив 17-50 mm с бленда за целия диапазон f/2.8, без статив, на ISO и скорост, които помагат да се избегнат изображения с ниско качество на детайла.